Mental træning

 

APATH.DK

SPIRITUEL MENTOR & SIDERISK ASTROLOG

Mental træning

Ny forskning viser at underbevidstheden har bestemt sig for hvad du vil, mange sekunder før du er bevidst om det. De fleste tror at det er deres bevidste beslutninger der sætter gang i en handling. Undersøgelser viser imidlertid at den bevidste del kun er toppen af isbjerget”.

 

På det tidspunkt hvor bevidstheden træder til, er hovedparten allerede gjort. Konklusionen må derfor også være, at hvis du har nøglen til at påvirke din underbevidsthed, har du også nøglen til selv at skabe et mere ønskværdigt liv.

 

Mine erfaringer omkring den mentale træning er inspireret af bl.a. florence Scovel Shinn og Louise Hay, som begge var blandt de første som promoverede betydningen af at være bevidst om at påvirke underbevidstheden.

 

I mit arbejde som astrolog har jeg gang på gang stødt ind i klienter der har siddet fast i gamle automatiske handlingsmønstre. Disse mønstre vil ofte referere til traumer, og oplevelser, som har sat et spor i din underbevidsthed.

 

Op igennem årene har jeg måtte sande, hvor vigtig en del af vores liv det er. Tager vi et kig ind i sportsverdenen så få vi tusindvis af eksempler på, hvilken virkning mental træning har. Sportsverdenen viser også hen til at det ikke blot er et redskab, der har reference til at skabe en motivation indenfor sport, men det kan anvendes til alt, hvad du har brug for af tlskyndelser.

 

Jeg afholder 1 dags kurser, ofte på opfordring.

 

Jeg arbejder også men mentaltræning på et individelt plan, det gælder både i karriere øjemed, eller i forbindelse med afkåsning af fastlåste tankemønstre.

 

Prisen afhænger af, hvad opgaven lyder på og også om hvor stor din selvdisciplin er, udgangspunktet er kr. 800,00 pr. time.

Siderisk astrologi, konsultationer, kurser


Personlige konsultationer efter aftale

mail: Thomaas@outlook.dk

TLF 51251084


Thomaas Apath Anglophil forfatter, Astrolog, Mental træner


Konsultationer på:


Drasbeksgade 11 3.1, 8560 KOLIND

og

Valbygårdsvej 64, 2500 Valby