Personligt

 

APATH.DK

SPIRITUEL MENTOR & SIDERISK ASTROLOG

Horoskoper: personligt

 GØR DIT LIV LETTERE

- og få øjnene op for dine muligheder

Abonner på dit fødselshoroskop

Gør din gennemslagskraft stærkere! - Få dit fødselshoroskop som abonnement – og optimer dine muligheder! Et personligt horoskop er et værktøj, som kan inspirere dig til et meget større kendskab til dig selv og på den måde optimere mulighederne for at du kan navigere derhen, hvor du ønsker at være i dit liv.

Erfaringen viser at udbyttet ved fremlæggelsen af et fødselshoroskop stiger voldsom, når horoskopet fremlægges i små ”mundrette” stykker. Det er baggrunden for at jeg nu tilbyder fødselshoroskopet som abonnement.

Her får du sendt et ”bid” af dit FØDSELS horoskop hver uge igennem 1 år (52 uger) - ca. 3/4- 1,5 A4-side pr. uge. Det personlige horoskop er individuelt udarbejdet og omfanget er forskelligt fra person til person (variabel).

Abonnement prisen er kr. 198 mdr. ved opstart indbetales der for 2 mdr. Herefter hvert mdr. Hele horoskopet vil være delt ud på 12 mdr. Har du under forløbet et ønske om en personlig samtale i forbindelse med det skriftlige materiale du får tilsendt, har du mulighed for det, til en pris af kr. 100,00 for hvert påbegyndt 15. min. Læs mere på www.apath.dk Du er velkommen til at kontakte mig på mail thomaas@outlook.dk eller tlf. 51251084.

 

Få fremlagt dit årshoroskop ONLINE!

Kend dine fremtidige muligheder! Et årshoroskop øger dine muligheder for at styre dit liv og på den måde optimere dine resultater. Jeg fremlægger online årshoroskopet på skype, zoom eller FACETIME, varighed ca. 30 – 45 min. Pris: 700,00. Det mundtlige tilbud kan suppleres uden beregning med skriftligt materiale der beskriver vigtige passager. Du er velkommen til at kontakte mig på mail thomaas@outlook.dk eller tlf. 51251084. www.apath.dk.

 


Udover ovennævnte kan du få følgende udarbejdet:


Solarhoroskop (skriftlig) solarhoroskopet fortæller om, hvor du i bestilte periode (fra fødselsdag til fødselsdag), bruger din energi. Beskrivelsen er på + 15 sider. 


Pris  kr. 500,00

 

Lunarhoroskop et er horoskop der beregnes ud fra månens bevægelser, der har en omløbstid på ca. 28 dage. Beskrivelsen er på + 4 sider mdr.                         


Pris 1 mdr. kr. 100,00   6 mdr. kr. 500,00   13 mdr. kr. 1000,00

 


Lidt mere om det personlige horoskop som abonnement!

Samlet set udgør det personlige fødselshoroskop ca. op til 50 A-4 sider. Beskrivelsen kommer hele vejen rund om de livsområder et menneske har. Det personlige fodaftryk. Forholdet til tryghed og økonomi. Kommunikationens retorik og evne for ræsonnering. Opvækstmiljø, hjemlige omgivelser, selvudfoldelse, forhold til arbejde, kollegaer og sundhed. Samarbejde, parforhold og modspil fra andre. skyggesiden, andres økonomi. Forholdet til politik, religion og filosofi, herunder højere uddannelse. Målsætning, social position. Venner og eventyrtrangen. Det skjulte, seksualitet, psykologisk forståelse og offentlige institutioner. Derudover er der en beskrivelse af temperament og overordnet trend i dit liv.

 


Lidt mere om astrologi!

Mange har den opfattelse at du skal ”tro” på astrologi. Det er min helt klare opfattelse, at det ikke er tilfældet, al den stund at astrologi (læs et personligt horoskop) er et værktøj, som i næsten ekstrem grad, kan give dig et udspil til den adfærd du har. Det ændrer imidlertid ikke ved at universets kræfter spiller ind. Vi er alle et produkt af den energi mønster, der hersker i det univers vi tilhører.  Klarhed er derfor et af de stærke bud på et horoskops muligheder. Det er meget relevant, hvis du føler at du træder vande og her kan du få ideer til en afklaring.

 

Eksempler!

Et eksempel kan være at da Trump tiltrådte som præsident var planeten Uranus på vej ind i Vædderens tegn, nøjagtig som da Hitler tiltrådte som Kansler i Tyskland. Et andet eksempel kan være planetoiden Chiron, der er knyttet til Jomfruens tegn og har reference til sundhed og sygdom. Den bevæger sig i øjeblikket i Fiskens tegn, sidst den gjorde det, var under polioepidemien omkring 1960’erne og forrige gang var under den spanske syge i begyndelsen af det 20’ende århundrede.

Med reference til de begyndende uroligheder kan det nævnes at da der var opstand (borgerkrig) i USA var Neptun i Fisken. Om ca. et år begynder Neptun igen at vandre i Fiskens tegn. Det er et billede på at der vil ske store ændringer i løbet af de næste 25 år. Som reference kan også nævnes 1690’erne her startede oplysningstiden. Et andet tal er 1860’erne, hvor der var store omvæltninger i Europa. Det britiske parlament startede den revolution der senere (1775 – 1783) fik den konsekvens at USA blev frit og da var Pluto i Stenbukken. Det var et opgør med autoriteter. Pluto er netop (2021) nu gået ind i stenbukkens tegn og vil være der i ca. 20 år..Mundtlig fremlægning af dit personlige horoskop:

 

En standard mundtlig fremlægning af det personlige horoskop varer ca. 1,5 time, og du har mulighed for at optage hele fremlægningen på din mobil eller andet.’

Prisen er 1500,00.

 

Fremlægning af års- lunarhoroskopet et år frem med angivelse af den trend der er ca. 5 år frem.Også her har du mulighed for at optage fremlæggelsen.

prisen er 1000,00.

 

Herudover kan du naturligvis konsultere mig i det omfang du skønner et behov, det kan eksempelvis være en situation, hvor det kan være påkrævet at finde frem til de optimale muligheder der er i den situation du befinder dig i. prisen er kr. 1000,00 pr påbegyndt time.

 

Fremlæggelsen af det mundtlige horoskop, kan ske på mine konsultationsadresser, på SKYPE, eller på FACETIME.

    

   Der gives rabat til studerende, pensionister og kontanthjælpsmodtagere.


Siderisk astrologi, konsultationer, kurser


Personlige konsultationer efter aftale

mail: Thomaas@outlook.dk

TLF 51251084


Thomaas Apath Anglophil forfatter, Astrolog, Mental træner


Konsultationer på:


Drasbeksgade 11 3.1, 8560 KOLIND

og

Valbygårdsvej 64, 2500 Valby