Erhverv

 

APATH.DK

SPIRITUEL MENTOR & SIDERISK ASTROLOG

Horoskoper: erhverv


find den rette personprofil


Personbeskrivelser på det privat personlige område og i erhvervsmæssig sammenhæng er en kunstart for sig selv, - og der er mange måder at gribe emnet an på.


Jeg vil gerne introducere dig til ASTROLOGI –  anvendt i erhvervs sammenhæng, der er et redskab som er udviklet igennem de seneste 35 år.

 

Mine personprofiler kan bl.a. belyse udviklingspotentialet, give en karakterbeskrivelse, som ikke er influeret af det trænede øje, frembringe en prognose for ansættelsesforløbet, belyse det humanistiske potentiale og endelig give et stærkt fingerpeg om kreative evner m.v.

 

Mine astrologiske analyser, gør en rekruttering mere ”rund”, den fylder de huller ud, som mange psykologiske tests mangler, nemlig en beskrivelse af den humane tilgang til det menneske, der er i fokus. Med den sideriske astrologi kommer du hele vejen rundt om mennesket, når du rekrutterer. Det er et absolut stærkt bud på et supplement til de allerede eksisterende tests.

 

Når en virksomhed står overfor udvælgelsen af en medarbejder, vil det ofte være essentielt også at få en ekstern beskrivelse, som runder profileringen af. Det kan den sideriske astrologi gøre for dig og din virksomhed.

 

Min henvendelse til dig og din virksomhed er derfor et tilbud om at få et mere indgående kendskab til redskabet ”siderisk astrologi” ved af afprøve muligheden.

 

Jeg vil derfor opfordre til, at du og din virksomhed afprøver redskabet. Det kan du gøre ved at rette henvendelse til undertegnede med de data, der er vigtige for udarbejdelse af en profil, som indeholder en karakter/levnedsbeskrivelse. Fokus på hvor det enkelte menneskes kvaliteter udtrykker sig, samt hvilke områder det dynamiske handlingsmønster ligger på.

 

Alternativt møder jeg gerne op til en yderligere uddybning og beskrivelse af de muligheder, der er i den sideriske astrologi. Du kan kontakte mig via de angivne telefon numre og mail adresse.     Pris kan indhentes ved henvendelse

 

Siderisk astrologi, konsultationer, kurser


Personlige konsultationer efter aftale

mail: Thomaas@outlook.dk

TLF 51251084


Thomaas Apath Anglophil forfatter, Astrolog, Mental træner


Konsultationer på:


Drasbeksgade 11 3.1, 8560 KOLIND

og

Valbygårdsvej 64, 2500 Valby